Mobila Retro — Din Nou la Moda!

Pentru a merge înseamnă retro pentru a merge în trecut și a vedea modul în care oamenii de atunci a crezut în viitor ar fi ca. Asta înseamnă că, vă îngropa în trecut și a verifica afară de impresiile de persoane care trăiesc în acele vremuri despre viață prezentul nostru. Retro este de fapt prescurtarea de retrospectivă. Este destul de interesant ca un concept cu adevarat. Și acum avem o șansă de a aduce viitorul trecut, în casele noastre. Da, vorbesc de mobilier retro, cel mai nou mare lucru se întâmplă în cele mai multe case americane. American, deoarece acest mod este destul de mare în țara unchiului Sam.

Aceste mobilier arata bine din cele mai vechi timpuri, dar are negreșit că atitudinea de realizare afișări pentru viitor. Practic, cei din vremea anilor șaizeci prin anii optzeci (generatie Baby Boomer) este calda de proprietate. Și care include gramofoane, loveseats și canapele, mese de cafea, tonomate, centre de divertisment, baruri și scaune și ringuri de dans. Mobilierul pare că acesta a apărut chiar din casa dragul nostru Lucille Ball (Lucy pentru majoritatea dintre noi) la cei serie rip-roarious de ei cu soțul ei.

mobila-antique

Cum se uita?

Să nu facem o greșeală aici. Cele mai multe dintre aceste mobilier pe care le obține în prezent pe piața nu este de fapt vechi. Aceasta se face acum, în vremurile noastre, dar este proiectat doar pentru a arata ca cele care au fost populare în vremurile lui Charlie Chaplin. Vei avea mesele și scaunele, șezlonguri, seminee cu mantelpieces, covoare și carpete, ceasuri bunicul și acele ceasuri Canare plictisitor dar adorabil, tot ceea ce va avea bunicii noștri jos Nostalgiaville. Chiar și culorile sunt cele luminoase utilizate în acele vremuri, și nu culorile liniștite oameni prefera astăzi. Șaizeci, șaptezeci, și anii optzeci au fost de fapt generația Shout-Out, cu chiar mobilier cu o mulțime de accente. Oamenii din acele vremuri a vrut mobilierul să se ridice și să fie atentionat cand vizitatori au venit în.

Lemnul este materialul de alegere în a face acest mobilier, pentru că a fost epoca de lemn. Alte materiale au fost practic de neconceput. Ei nu au un design futurist pentru perioada în care sunt făcute, dar trebuie să ia în considerare faptul că aceste modele vor fi în continuare depășite în timpurile de astăzi.

Pentru Divertisment

De menționat special, sunt centre de divertisment retro și alte piese de mobilier de distracții asortate din acele vremuri adorabil. Aceste centre de divertisment, de fapt vin cu înregistrări (nu discuri, vă minte!), Care va juca, nu Beyonc, dar Rogers și Hammerstein! Asigurați-vă că pentru a obține dvs. de pantofi Fred Astaire departe, și a pus-o Grace Kelly (scuze, Printesa Grace Kelly) imagine pe salon perete. Puteți plasa un tonomat pe o parte a camerei, și a pus o masuta de cafea cu copii de Archie și Reviste MAD împrăștiate despre. Fiecare componenta a erei alb-negru pot fi găsite dacă te duci la cumpărături retro.

Pentru o ambianță Total New cadrul Acasă

Oamenii care au bani buni (și case mari) au în vedere adăugarea o camera retro la casele lor. Deoarece ceea ce face toată casa o casa retro nu poate fi o idee bună, o cameră single este ceea ce oamenii fac în zilele noastre. Și it works mare ca o cameră de temă. Echipat cu acest tip de mobilier, este locul poti sa te duci la, dacă doriți ceva consolare de ori de rutină. Sau, puteți suna prietenii de peste si o petrecere cu Elvis le împingă pe. Spune-le să vină în turtlenecks acestora și bellbottoms carouri și va fi o parte să prețuim. Și puteți adăuga chiar și un centru de arcade cu Super Mario Brothers și Contra pe ea pentru adevăr se teleportat în acele vremuri.

Destul de previzibil, acest mobilier nu vine ieftine. O piesă va costa mult mai mult decât o opțiune similară ziua de azi. Prețul se adaugă foarte mult din cauza a conceptului, iar munca speciale necesare în crearea de ea. Dar asta este ceea ce este de a face acest lucru atât de unic. Dacă aveți bani și gustul pentru toate lucrurile din trecut, vă veți bucura cu siguranță această temă în casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *