Pro si Contra Implanturilor de Silicon

Daca doriti sani mai mari atunci puteţi alege între silicon implanturi mamare şi Implanturile mamare umplute cu ser fiziologic. De fapt, mai mult de 90% din toate femeile ar alege mai degrabă implanturi de silicon mamar decât salină umplut implanturi, deoarece acestea sunt cosmetice superioare.

Cu toate acestea, deoarece lor piept de interceptare de silicon implanturi au fost întotdeauna în ştiri deoarece multe femei au susţinut că silicon implanturi mamare le-au făcut rău. Deşi silicon este cunoscut a fi biologic inactiv, se spunea că silicon implanturi mamare cauzate chiar cancerul la unele femei.

Pentru acest motiv silicon sân implanturi au fost luate de pe piaţă în 1992. FDA (Food and Drug Administration) cere mai multe teste pentru a afla dacă Food and Drug Administration sunt sigure sau nu. Astăzi, aproape 15 ani mai târziu, FDA aprobat silicon sân implanturi din nou în 2006 dar, de asemenea, a declarat că încă există riscuri dar implanturile de silicon sunt „în mod rezonabil în condiţii de siguranţă”.

ucm259902

Aceasta este o veste bună, în special pentru industria de chirurgie plastica, deoarece mamare implant chirurgie este o afacere foarte profitabila. Mai mult de 3 milioane de femei au primit deja implanturi mamare şi cu costurile de aproximativ 4000 dolari la $8.000 pe chirurgie este industria de multe milioane de dolari.

Cu toate acestea, este, de asemenea, o veste bună pentru multe femei în căutarea pentru sani mai mari sau o mai bună formă de sanii lor. Nu uita acele femei care sunt în căutarea pentru un implant dupa o operatie de cancer de sân. Implanturile mamare poate fi o uşurare mare pentru femei emotional subliniat, indiferent de motivele.

Pe lângă riscurile de chirurgie în sine, riscul principal de silicon implanturi mamare se află un implant de scurgere. Este încă necunoscute astăzi ceea ce afecta un implant scurgerea poate face. Silicon este considerat a fi biologic inactivă, dar FDA cere mai multe teste pentru a răspunde la această întrebare pentru sigur. Cel puţin, este sigur că un implant umplute cu ser fiziologic este mai puţin riscantă decât silicon, deoarece se va scurge numai apa sarata. Saline implanturi au fost aprobate de FDA în 2000 deja.

Saline implanturi umplut nu trebuie utilizat pentru femeile sub 18 ani şi implanturile de silicon mamar nu sub 22. Motivul este că tesutului mamar poate schimba în timp ce în pubertate sau închide după ce încă. De asemenea, ia în considerare că silicon implanturi mamare nu sunt pentru totdeauna şi că cel mai probabil va trebui să aibă intervenţii chirurgicale suplimentare în viitor. Dacă doriţi să eliminaţi dumneavoastră Implanturile mamare, de asemenea, trebuie să ştiţi că nu este probabil că veţi obţine forma dumneavoastră vechi înapoi.

Nu contează dacă alegeţi piept de ser fiziologic sau silicon implanturi, implanturi ar trebui examinate de către medicul dumneavoastră o dată pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *